lauantai 16. lokakuuta 2010

Romantiikka

Tämän päivän Iltasanomissa Jokapaikanhöylä kirjoittaa romantiikasta.

Onko sieniretkeily yhdessä romanttista?
Sitä sopii kysyä, "voi olla hyvinkin romanttista, jos sitä ei ole merkitty kalenteriin kaksi kuukautta aiemmin nimellä romanttinen sieniretki " hän kirjoittaa. Kaikki mikä on ennalta suunniteltu olemaan romanttista, on loppujen lopuksi kiusallista.

Toinen huomio on "Kynttiläillallinen". Se ei ole romantiikkaa, se on pakon edessä tuleva paniikkivastaus kysymykseen, mikä on mielestäsi romanttista.

Edelleen "Yksi seikka", joka on tehnyt romantiikasta miehille niin hirveän harvinaislaatuisen elämyksen, on se, että se on naisille niin tärkeää, että se ahdistaa miestä. Jos ottaa hyllystä komedian, se ei käy, mutta romanttinen komedia käy. Draama ei käy, romanttinen draama käy.

Olisi kiva mennä syömään johonkin romanttiseen paikkaan. Olisi ihana matkustaa johonkin romanttiseen kohteeseen.
Miksi aina pitää olla niin hirveän romanttista, miksi ei voi olla vaan kivaa???

4 kommenttia:

 1. Tarvitaanko sitä romantiikkaa niin paljon, kun on tota elektroniikkaaaaaaaa...........

  VastaaPoista
 2. Ehkä romantiikka tarkoitta huomiota. Ihmisen tarve saada erityistä huomiota vastakkaiselta sukupuolelta.

  VastaaPoista
 3. Komppaan Milenaa romantiikan suhteen. Huomioiminen ja huomaavaisuus ovat suuri juttu! Se että nyppii hirvikärpäsiä toisen nutusta sieniretkellä saa ainakin minut herkälle tuulelle, vaikka hirvareita inhoankin.

  VastaaPoista
 4. Romantiikkaa on niin erinäköistä,tapaista ja mallista.Romantiikaksi mielletään useimmiten kaikki sellainen, joka poikkeaa tavanomaisesta käyttäytymisestä. Jos mies menee lapioimaan aamu kuudelta 2 metrin lumihanget, että vaimo pääsee aamulla töihin, ei sitä pidetä mitenkään romanttisena, mutta se voi olla miehen ajatus romantiikasta. Ehkä vaimolle romantiikkaa on se,että sen jälkeen,kun tie on auki autolle, mies voi hakea pullollisen hyvää valkoviiniä, tuoda puut halkoliiteristä ja pistää illalla takkaan tulet ja siinä he istuvat sitten kaksitusten kuunnellen vaikka "rakkaus on lumivalkoinen" ja nojailla toisiinsa..Tintti

  VastaaPoista