torstai 7. lokakuuta 2010

Vältä näitä mokia ensitreffeillä !

Löysin hauskat ohjeet netistä HELMI sivuilla. 

Kymmenen yleisintä mokaa, joilla voi pilata ensimmäiset treffit. Kuulostaako tutulta?

Marieclaire.comin bloggaaja listasi kymmenen ensitreffien pahinta mokaa. Ensimmäisiin treffeihin kannattaa panostaa, jos haluaa nähdä deittiseuransa vielä uudemman kerran.

Lue lista ja katso, oletko kokenut itse samaa!

Myöhästyminen. Jopa viiden minuutin myöhästyminen on anteeksiantamatonta ensimmäisillä treffeillä. Tilanne on muutenkin jännittävä, joten toisen odotuttaminen on töykeää.

Epäsopivat vaatteet. Miehen tulee ottaa huomioon treffiseuransa vaatetus. Jos naisella on korkeat korot, pitkiä kävelymatkoja kannattaa välttää. Naisen kannattaa ottaa pukeutuessaan huomioon myös treffipaikka. Korot eivät sovi urheilutapahtumiin.

Tulenarat puheenaiheet. Ensimmäisillä treffeillä on viisainta välttää epävarmoja puheenaiheita, kuten politiikkaa ja uskontoa. Puolison kanssa väittely on hauskaa, mutta ensimmäisille treffeille se ei sovi.

Muiden ihmisten silmäily. Hyvännäköistä tarjoilijaa ei kannata silmäillä liian pitkään ensitreffeillä. Keskity treffiseuraasi.

Ystävien tuominen treffeille. Ystävän tuominen treffeille viestittää, että olet epävarma ja lapsellinen. Treffiseurasi luultavasti odottaa, että näette aluksi kahden kesken. Älä siis tuo muita henkilöitä mukanasi, ellei kyseessä ole tuplatreffit.

Itsensä juominen humalaan. Monen ihmisen persoonallisuus muuttuu humalassa. Anna treffiseurasi tutustua sinuun selvänä! On sopivaa juoda muutama lasi viiniä, mutta älä mene liian pitkälle.

Aggressiivisuus. Kukaan ei pidä ihmisistä, jotka pyrkivät iholle liian nopeasti. Turvallisin tapa on edetä hitaasti, varsinkin ensimmäisillä treffeillä.

Passiivisuus. Älä kuitenkaan heittäydy liian passiiviseksi. Lue merkkejä ja seuraa tilannetta. Myös ensimmäiset treffit voivat päättyä suudelmaan. Jos pysyt toisesta liian kaukana, tämä saattaa tulkita tilanteen väärin.

Viime hetken peruutukset. Hyvän syyn takia treffit voi tietenkin perua, mutta on kohteliasta ilmoittaa siitä ajoissa. Ei ole tyylikästä perua tapaamista tuntia ennen treffejä. Vielä pahempi tapa luistaa sovitusta on tehdä oharit. On väärin pahoittaa toisen mieli vain sen takia, että ei uskalla perua treffejä.

Koko ajan äänessä oleminen. Älä puhu liikaa ja muista hengittää lauseiden välissä. Anna treffiseurallesi mahdollisuus puhua. Ensimmäisten treffien tarkoitus on tutustua toiseen.

Tietolähde MTV3/Helmi

8 kommenttia:

 1. Pitkäaikaista suhdetta voi aloitella vaikkapa Itä-Suomen vitsinikkari Jaakko Tepon sanoilla tanssin pyörteissä: "Haluaisikos se neiti nukkua meidän sukuhaudassa"? Hehee :-)

  Tiedättekös muuten, miksi Anna Mäki jäi vanhaksi piiaksi?

  VastaaPoista
 2. Voipi olla hyvätkin ohjeet, mutta miten päästä treffeille, siinä ongelma.

  Työpaikkahaastatteluissa meikä on tullut valituksi jo ennen kuin on suutansa avannut, treffeistä ei oo kokemusta..

  VastaaPoista
 3. Juuri näin, MTV3/Helmi on oikeassa!!!

  VastaaPoista
 4. No voisihan tuohon listaan vielä lisätä: Kehuskelee entisillä suhteillaan tai arvostelee heitä alasävyisesti tai jos selviäisi ettei hän ole vielä edes irroittanut otettaan entisistään, menee ovista ensin, vastailee puhelimeen ja lähettelee tekstareita, rahapussi on vahingossa unohtunut kotiin, henkilökohtainen hygienia puutteellinen jne. miksiköhän tämä tyttö yksin kulkee??? iiikk...

  VastaaPoista
 5. Niin tuon Anna Mäen vanhapiikakierteen katkesi vasta, kun hän tapasi Kylmäsen Uskon!

  VastaaPoista
 6. tää oli kyllä hyvä. Juu ja mietittävää mulle..Se suun pitäminen kiinni 2 sekkaa kauemmemmin tuottaa tuskaa, ainakin jos toinen vaan puree ikeniä.kyl mä sit hiljene jos puhuu mielenkiintoista. niiku kondensaattotin virtapiirin laajennus operatiivisesti laser ohjelmiston subrajohteen giga kierteellä.
  tää on mun prafuuri, mikä saa miehen silmät pystyyn, jotta mistä toi lyyli on noin viisaita oppinu ja alkavat kuunnella lisää, kun kerron
  akuankan poikien neitseellisen syntymän ja niiden tähtimerkit on jo mies ihan sekaisin, valmista kauraa niin sanoakseni. (naurua)

  VastaaPoista
 7. päätä viel vähän särkee mut kai huomaat et olen taas ihan kunnos.täs ei ole ennenkään päivää kauemmin vanhoja korppuja purtu.
  siin iltapäivällä pirssi posahtaa pihaan juu ja meil on kutsu tintti.. kerron sit mihin..
  saataa olla vaik juhlat, hieno talo kyllä oli.siel on kaikkii önniäisiä, niiku kissoja, koiria, mitä ny pruukaa olla joka talos.
  .

  VastaaPoista